Welcome, visitor! [ Register | Login

PKR219.00

Billigt Internet Til De Studerende

  • Street: Bahnhofstrasse 87
  • City: Duel
  • Country: Austria
  • Listed: January 15, 2016 10:22 am
  • Expires: This ad has expired

Description

Jagten efter det billigste internet er gået ind. Her på siden, får du en nem og enkel sammenligning, så du uden videre kan komme i gang med at finde det internet, som er billigt mobilt bredbånd uden binding for dig (der kan jo være forskel i forhold til hvilket behov du har).

Når du skal købe en bredbåndsløsning, så er det en god ide, at gøre sig nogle korte overvejelser omkring, hvad du skal bruge det til. Hvis eksempelvis bare skal bruge internet til at tjekke mails og surfe lidt rundt på nettet, så vil vi råde dig til at vælge den letteste løsning. Hvis du derimod skal downloade tunge filer og gør dig meget i online spil, så kan vi anbefale, at du kigger efter de store løsninger.

Efter du har foretaget din bestilling over nettet vil du få dage efter modtage en router eller et modem med et SIM-kort med posten. I langt de fleste tilfælde er det meget simpelt at sætte det op selv uden nogle problemer. Ellers tilbyder alle internet udbyder habil support over telefon, der sidder klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer.

Hvis din bopæl er koblet op til et fibernet, så har du mulighed for at få en fibernetsopkobling. Det er ikke så udbredt i Danmark endnu, men den hurtigste- og dyreste løsning, der kan give helt op til over 100 Mbit opkoblinger. Hvis din bopæl ikke er tilsluttet et fibernet, kan det godt lade sig gøre, men det er brugeren, der betaler, og det er ikke altid billigt.

Lige under Telenor og YouSee findes Telia, der primært tilbyder bredbåndsinternet, mobilabonnementer og kabel-tv. Telia var et af de første selskaber til at rykke sig fri fra TDC’s monopol, og er dermed en af de første telekommunikationsvirksomheder i Danmark (udover TDC). Ser man udelukkende på mobil- og bredbåndsabonnementer, så er Telia landets andenstørste leverandør, og har ca. 10 af markedet for bredbåndskunder.

Som udgangspunkt, nej. I øjeblikket findes der kun enkelte udbydere, der tilbyder bredbåndsinternet uden binding, og disse er begrænset til enkelte dele af landet, og man skal derfor være heldig, hvis man falder over en bredbåndsudbyder uden binding. Udgangspunktet er, at man som minimum skal være bundet i 6 måneder, når man køber et bredbåndsabonnement.

Vær også opmærksom på upload-hastigheden. Det er den hastighed, du bruger, når du sender ting på nettet. Det kan være billeder til Facebook og videoer på Youtube, ligesom det kan være opgaver, der skal afleveres – rene tekstdokumenter fylder dog ikke det helt store. Som regel fylder opgaverne så lidt, at du ikke kan mærke om du har 1 eller 20 Mbit i upload.

Som sagt har vi kun samlet de førende og mest troværdige udbydere af billigt bredbånd med bedste bredbånd priser og hastighed. Dette er TDC, Telia, Yousee, Waoo, Dansk Net, Fullrate, Stofa og Bolignet, Oister og Telmore. Disse internet udbydere må siges at være de absolut førende, hvad enten det drejer sig om traditionelt bredbånd, mobilt bredbånd eller fibernet.

No Tags

  

Listing ID: 505569881fe1384a

Sponsored Links

Online free Classifieds Pakistan, for sale in pakistan located at G-15 Markaz G 15 Markaz G-15, Islamabad, Islamabad Capital Territory , Markaz, Pakistan . Reviewed by 280 customers rated: 1 / 10